CIRCUITTRAINING


Circuittraining

Je doorloopt een 45 minuten durende training op verschillende toestellen. Je gehele lichaam wordt in beweging gezet d.m.v.  toestellen en  oefeningen op de mat. De toestellen hoeven niet ingesteld te worden maar werken op je eigen gewicht en kracht. Daardoor kan iedereen hier aan meedoen. Je begint altijd met een warming up en eindigt  met een rek en of cooldown. Je traint in kleine groepen of alleen omdat je kunt komen op verschillende dagen en tijden.

Werkt dit wel? Jazeker. Want aan alle spieren in je lichaam wordt gewerkt. Je hoeft echt geen uren achter elkaar te sporten om resultaat te krijgen. Het gaat om de energie en afwisseling die je je lichaam geeft. De toestellen werken met hydraulische weerstand zodat je gewrichten niet overbelast worden.  Het is goed te vergelijken met het bewegen in water.  Dit alles doe je onder onze begeleiding van een gediplomeerde coach en dus niet alleen.

Trainen op maat: wil je graag 1 op 1 trainen met een speciaal op jou gemaakt programma. Of sporten met je maatje met 1 van onze coaches ? Dit alles is bij ons te doen. Vraag naar de mogelijkheden.


45 minuten

Effectief trainen in 45 min

Hydraulische apparaten

Hydraulische apparaten zodat je gewrichten niet overbelast raken.

Gediplomeerde coaches

Wij werken met gediplomeerde coaches die je 1 op 1 kunnen begeleiden.Contact

Stel je vraag of kom gewoon even langs.

Je vraag zullen wij zo snel mogelijk beantwoorden. Natuurlijk is het altijd mogelijk om ook direct bij ons naar binnen te lopen. We hebben altijd wel even tijd om je vragen te beantwoorden.Neem contact met ons op.
  Adres

  Zandstraat 85e, 6658 CP, Beneden Leeuwen

  Bel ons

  0487 595055

  Download

  Inschrijfformulier (pdf)

  Stuur ons een E-mail

  info@femmevitalleeuwen.nl