PERSONAL COACHING


PERSONAL COACHING – VOEDING

Samen met jou gaan wij de uitdaging aan. Ben ik gezond bezig? Kom ik vitamines en mineralen te kort? Ik wil graag afvallen of juist aankomen. Kan je mij helpen? Waarom ben ik vaak moe?  of heb ik altijd honger?

Wij als gediplomeerde voedingscoaches  begeleiden jou in dit proces. Samen maken we een plan om jouw vraag te beantwoorden en je doel te bereiken.

Zie jij  in de wereld van gezondheid dieten,  shake’s , tabletten,  foodbloggers en dieetgoeroes door de bomen het bos niet meer? Wil je graag op een eerlijke duurzame manier met voeding bezig zijn? Neem dan contact met ons op!


PERSONAL COACHING – SPORT

Wil je graag 1 op 1 trainen met een speciaal op jou gemaakt programma. Of sporten met je maatje met 1 van onze coaches ? Dit alles is bij ons mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.


Consult

Consult om vragen te beantwoorden over voeding en adviezen te delen.

12 weken fit programa

Intensief programma van 12 weken. Elke week op consult: wegen, recepten, beweging, ondersteuning per app/mail.

Personal Sport Coach

Sporten met een speciaal op maat gemaakt programma.

Orthomoleculaire consult

Orthomoleculaire consult voor klachten van bijv, hoofdpijn, buikpijn, stress, moeheid, burnout, uitslag, jeuk, aankomen/ afvallen.


Contact

Stel je vraag of kom gewoon even langs.

Je vraag zullen wij zo snel mogelijk beantwoorden. Natuurlijk is het altijd mogelijk om ook direct bij ons naar binnen te lopen. We hebben altijd wel even tijd om je vragen te beantwoorden.Neem contact met ons op.
Adres

Zandstraat 85e, 6658 CP, Beneden Leeuwen

Bel ons

0487 595055

Stuur ons een E-mail

info@femmevitalleeuwen.nl