OVER ONS


Femme Vital is een frisse sportschool voor vrouwen

Femme Vital is een frisse, gemoedelijke sportschool voor vrouwen. Wij streven naar een laagdrempelige sportomgeving waarbij iedereen persoonlijke aandacht krijgt. Omdat we het onze leden zoveel mogelijk naar hun zin willen maken, houden we de groepen doelbewust klein. Alleen op deze manier kunnen we je extra goed begeleiden.

Persoonlijk en gewoon jezelf kunnen zijn

Bij Femme Vital vinden wij het belangrijk dat je jezelf kunt zijn. Iedereen kan op eigen tempo werken aan een gezond leven. Femme Vital heeft geen grote open ruimtes, maar juist gezellige afgeschermde ruimtes.

Ontstaan uit Studio-M

Femme Vital is ontstaan uit Studio-m waarin Caroline en Miranda samen zijn gegaan. Zij hebben allebei jarenlange ervaring en de nodige diploma’s behaald. Met hun kennis in sport maar ook in personal coaching ( voeding ), zorgen zij voor de juiste aanpak en begeleiding.


Persoonlijke aandacht

Kleine groepslessen en persoonlijke begeleiding en adviezen.

Geen inschrijfkosten

Femme Vital brengt geen inschrijfkosten in rekening en werkt niet met verplichte langdurige abonnementen.

Ervaren coaches

Ervaren coaches met jare lange ervaring en afgeronde opleidingen en cursussen

Gratis koffie en thee

In onze ontvangstruimte staat altijd een gratis kopje koffie of thee voor je klaar.

Circuit training

De toestellen werken met hydraulische weerstand zodat je gewrichten niet overbelast worden.

Voedingadvies

Persoonlijke begeleiding in voeding door gediplomeerde coaches.

ONS TEAM

Miranda - FemmeVital Leeuwen

Miranda van Beek

Sport- en voedingscoach


20 jaar geleden ben ik begonnen met een eigen ballet – en sport studio in Beneden Leeuwen. Mijn passie voor de dans heb ik in die afgelopen jaren over kunnen brengen. Volwassenen motiveren om te sporten en hun doel te laten bereiken is nu iets wat ik verder wil gaan uitbreiden. Zeker mijn passie in de voeding en dan wel de orthomoleculaire voedingsleer, spreken mij enorm aan. Personen begeleiden in hun leefstijl met de daarbij behorende voeding en beweging is wat mij enorm trekt.

Femme Vital is mijn nieuwe passie!

Miranda van beek


Caroline - FemmeVital Leeuwen

Caroline van Zwam

Sport- en voedingscoach


20 jaar geleden ben ik begonnen met sporten bij danssport Miranda. En al vrij snel kwam de vraag of ik zin had om les te geven. Mijn grote hobby is na verschillende opleidingen een super leuk beroep geworden. twintig jaar later gaan wij samen door onder de naam Femme Vital Leeuwen.

Caroline van Zwam